Betaling in natura neukende jongens

Betaling in natura neukende jongens

betaling in natura neukende jongens

Het is geld waar ik recht op heb! Mijn vrouw is overleden en de enige seks die ik nog heb is met een dure prostituee. Ik heb dankzij jullie al een paar maanden geen seks meer gehad.

Ik ben er klaar mee. Jij hebt seks met mij of ik trek de stekker eruit! Het viel hem zwaar om van de mooie Carla te horen dat ze hem absoluut niet zag zitten!

Het was nu of nooit! Wat moest ze doen? Als ze inging op het voorstel moest ze naar bed met Meneer Vergeer. Een kwartiertje seks voor vijfduizend euro, misschien kon ze hem nog wel sneller laten klaarkomen als Mark. Hoe erg was dat? Als ze het bizarre voorstel accepteerde kon ze wel hier blijven wonen en was de schuld van een paar duizend euro er niet meer! Maar seks met die man! Ze gruwelde bij de gedachte! Carla zuchtte, maar dan moest Mark er wel bij blijven! Stel je voor dat ze seks met die man had en hij perverse dingen met haar wilde doen die ze niet zag zitten!

Wat een afschuwelijke gedachte. Stel dat hij achteraf beweerde dat het niet gebeurd was en nog eens seks met haar eiste! Of Mark die haar ging verwijten dat ze het met plezier gedaan had en dat ze het wel lekker had gevonden! Nee, als ze het zou doen moest Mark erbij blijven en toekijken! Ik hou van je en jij doet het voor ons! Als je nee zegt begrijp ik het ook wel. Maar ik ben bang dat wij eigenlijk geen andere keus hebben! Oké, Ik doe het! Maar ik wil wel dat jij er bij bent.

Ik wil dat je ziet dat ik er geen plezier aan beleef en dat je getuige bent van het aflossen van onze schuld. Had ze nou echt gezegd dat ze het ging doen?

Neuken met die oude man? O, god waar was ze mee bezig! Ik wil dat Mark ziet wat er gebeurt, ik wil niet dat hij achteraf denkt dat ik dingen gedaan heb die hij niet mag weten of zo! Ze wilde haar Mark niet kwijt.

Hij vond alles best als hij dat heerlijke vrouwtje van hem maar kon neuken, hij voelde de opwinding al stijgen! Hij zou dat teefje eindelijk lekker gaan neuken!

Hij zou waar voor zijn geld krijgen en haar totaal uitwonen! Ook Mark begreep het en al vond hij het geen leuk idee om haar met die man te zien neuken, kon hij wel op haar letten en als nodig beschermen! God wat was hij geil aan het worden! Ook Carla wilde het liever nu gelijk maar doen. Als ze de tijd zou krijgen om er over na te denken zou ze zich vast bedenken! Hoe eerder ze begonnen, hoe eerder ze er van af was! Ze kon eigenlijk nog steeds niet geloven dat ze dit echt ging doen!

Met tegenzin stond ze op en liep voor de mannen uit naar de slaapkamer, de slaapkamer waar ze nog geen uur geleden de liefde met Mark had bedreven.

Carla ging op de rand van het bed zitten. Mark liep langs haar zonder haar aan te kijken, hij wist zich geen houding te geven. Zijn Carla zou voor zijn ogen geneukt gaan worden!

Hij had haar zelfs ertoe aangemoedigd. Hij plofte neer in het stoeltje naast het bed waar hij zijn kleren altijd op gooide als ze gingen slapen. Hans kwam als laatste de slaapkamer in, hij glimlachte. Hij had gewonnen en kreeg zijn zin!

Hij ging Carla neuken, en hoe! Zijn glimlach werd steeds groter terwijl hij er aan dacht. Hij ging naast Carla op het bed zitten. Hij begreep best dat het moeilijk voor de jongelui moest zijn!

Maar ja, schulden moeten betaald worden! Vol ongeloof zag Mark die hen op de rug keek hoe zijn liefje haar Shirt uittrok.

Doe maar lekker langzaam! Ik wil wel waar voor mijn geld! Voor vijfduizend euro kan ik heel wat leuke dingen doen Carla.

Je bent het wel waard, je bent beeldschoon! Dus laat mij genieten! Langzaam trok ze het T-shirt over haar hoofd uit. Ze gooide het shirtje op de grond en bedekte met beide armen haar alleen nog in een sexy Bh verstopte borsten.

Ze twijfelde weer, wilde ze hier wel mee doorgaan? Met tegenzin haalde ze haar armen weg voor haar grote borsten en deed het ritsje van haar rokje open. Doe maar lekker langzaam, we hebben geen haast. We hebben de hele avond nog! Hij streelde haar blote schouder.

Door de aanraking ging er een schok door haar heen. Haar tepels werden hard. Ze wilde dit niet! Ze rilde van afschuw! Carla deed het rokje uit en sloeg gelijk haar armen weer beschermend voor haar borsten. De twijfels werden erger. Kon ze dit nog stoppen!

Ze dacht aan Mark, hun leuke appartement waar ze zo gelukkig mee waren en aan de hoge schuld. Als ze zou doorzetten konden ze de draad weer oppakken!

Voor Mark voor hen beiden! Uit zichzelf maakte ze met een hand het sluitinkje van haar mooie rode Bh los. Ze hield hem met haar andere hand nog op zijn plaats. Ze ging Meneer Vergeer nu iets laten zien wat alleen nog Mark haar man, haar minnaar had gezien! Ongewild maakte ze het spannend voor Hans. Hij voelde zijn pik kloppen in zijn broek. Langzaam verwijderde ze de Bh zonder haar arm die hem nog vast hield ervoor weg te halen. Haar borsten waren bloot en haar tepels hard, nog verborgen voor de onbeschaamd geile blik van Meneer Versteeg.

Ze haalde langzaam haar arm weg en keek beschaamd naar beneden. Vergeer hield zijn adem in. Met een zucht ontsnapte zijn adem toen hij haar mooie ronde tepels zag. Mark kon zien hoe moeilijk Carla het had. Hij kende de gekwelde blik in haar ogen. Meneer Vergeer streelde nog steeds haar schouder maar liet nu ze haar armen niet langer voor haar borsten had zijn hand afglijden, hij voelde de stevige maar toch zachte huid die hij toen ze zich tegen hem aan drukte had gevoeld. Hij liefkoosde haar borst.

Zachtjes kneep en kneedde hij haar tiet. Met duim en wijsvinger draaide en kneep hij zachtjes in een tepel. Mark zag een traan over haar wang lopen. Hij voelde zich slecht! Hij had haar dit nooit mogen laten doen! Toen dacht hij weer aan de schuld, straks als dit over was konden ze weer verder, straks. Vergeer ging dichter bij haar zitten en streelde nu met beide handen haar borsten. Hij kon er niet mee ophouden. Het hypnotiseerden gevoel van deze heerlijke zachte vleesbollen deden hem genieten.

En nam een tepel in zijn mond. Zachtjes en liefdevol sabbelde hij eraan. Hij streelde haar borsten met een passie zoals ze nog niet had ervaren. Ze wilde het niet maar toch was dit lekker. Meneer Vergeer ging van het bed af. Hij ging op zijn knieën voor haar zitten.

Met zachte maar dwingende handen spreidde hij haar benen. Ze wilde dit niet Nee! Hij gleed met zijn handen over haar gespreide benen naar boven, naar haar kruis en duwde haar benen op die manier nog verder uit elkaar. Bewonderend keek hij naar haar heerlijke geschoren poesje. Hij boog zijn hoofd naar voren en begroef zijn hoofd in haar kruis. Als om hem af te houden greep ze zijn hoofd. Ze voelde zijn hete adem op haar kutje.

Zachtjes en liefdevol kuste hij haar liefdesgrotje. Teder en ervaren begon hij haar poesje te likken. Zijn tong dwaalde door haar schaamlippen en verwende haar klitje.

Hij sabbelde en zoog op plekjes waar haar Mark nog nooit was geweest. Mark bewerkte haar klitje tot ze was klaargekomen. Carla wilde kreunen van genot! Ze wilde niet kreunen! Ze wilde niet klaarkomen! Onbeheerst woelde ze door zijn haar. Meneer Vergeer bespeelde haar kutje op een manier die haar een tot nu toe ongekend genot gaf.

Ze beheerste zich en verdrong het gevoel. Ze kreunde luider dan ze wilde. Ze voelde een golf genot vanuit haar kutje door haar lijf trekken! Ze wilde niet, maar kwam gesmoord kreunend klaar.

Ze voelde haar kutje knijpen uit pure lust! Mark zag haar lijden. Deed hij haar pijn? Zo deed ze anders nooit! Meneer Vergeer genoot van dit heerlijk smakende jonge kutje. Haar kutsappen waren nectar voor hem en het gesmoorde gekreun een beloning!

Hij hield maar niet op! Meneer Vergeer ging maar door met het opwindend bewerken van haar schaamlippen en kutje. Haar klitje werd voor het eerst in haar leven beproefd op uithoudings vermogen. De ene na de andere golf genot raasde door haar kutje. Ze huilde van verdriet maar ook van genot.

Ongekende lust gevoelens golfde door haar lijf. Ze wist zich niet langer te beheersen en kwam luid kreunend klaar. En weer en weer! Meneer Vergeer gaf haar kutje rust en kuste de binnenkant van haar dijen. Hij keek op en zag een geile blik in haar ogen. Hij glimlachte naar haar. Ze vond het lekker! Mark was met stomheid geslagen.

Eerst had hij zich zorgen gemaakt. Hij dacht dat ze huilde van verdriet en pijn maar nu twijfelde hij. Ze was luid kreunend klaargekomen! Hij wist niet wat hij nu moest doen? Hij dacht weer aan de schuld! Meneer Vergeer kwam overeind en kleedde zich uit. Mark durfde niet naar hem te kijken, Carla deed dat wel. Ze had dit niet gewild en ze voelde zich nu schuldig, ze was heerlijk klaar gekomen.

Ze was er bloedgeil van geworden, dat maakte het schuldgevoel alleen maar erger. Ze dacht aan Mark terwijl ze zag hoe Meneer Vergeer zich uitkleedde.

Haar mond viel open toen ze de erectie van Meneer Vergeer zag! Vergeleken met deze stijve penis was de piemel van Mark maar een piemeltje! God, wat een verschil! De Pik van Meneer Vergeer had een flinke prominente eikel, mooi rood-paars van kleur met een geprononceerde rand die duidelijk uitstak buiten de schacht. Heel wat anders dan deze neukstaaf! De geaderde vleesboom die fier voor haar gezicht omhoog stak nodigde haar uit.

Ze wilde het niet! Toch moest ze het doen, het was de deal, neuken voor de schuld. Wat was dit moeilijk! De wetenschap dat Mark haar kon zien remde haar, ze voelde zich schuldig. Ze wilde dit niet en had het nooit gewild. Ze wist dat ze hier nooit mee akkoord had moeten gaan! Met deze stomme deal! Pak hem maar vast en speel ermee, alsjeblieft?

Met gemengde gevoelens ging haar hand naar de prachtige lul die voor haar gezicht bungelde. Haar vingers sloten zich om de neukstaaf. Het warme zachte maar toch harde stuk vlees gaf haar een opwindend gevoel. Ze wist dat ook dit heel anders zou aan voelen in haar kutje dan de kleine pik van Mark! Ze walgde van het opkomende verlangen naar deze pik! Voorzichtig trok ze de pik af.

Het vel gleed soepel door haar handen, hij leek nog wel wat op te zwellen! Druppels voorvocht smeerde het gevaarte nog wat meer en voor ze het zelf door had rukte ze als een bezetene aan de geweldige neuker van Meneer Vergeer. Mark had nu wel door dat de tegenzin van Carla was afgenomen, hij staarde naar de muur. Hij kon het niet aanzien! Zijn mooie Carla en die, die man! Carla keek naar de stijve pik in haar hand. Mark moest ze nu even vergeten!

Ze nam de lul in haar mond. De smaak was hetzelfde, lekker geil, lekker zuigen! Carla pijpte de pik van Meneer Vergeer. Ze likte aan de eikel, zoog op het puntje en proefde het geil in haar mond. Dit kon ze met geen mogelijkheid compleet in haar mondje nemen, of toch? Ongewild was ze toch geil op die mooie harde lul aan het worden.

Ze wilde haar Mark niet ontrouw zijn maar ze was zo opgewonden aan het worden en had er moeite om zich te beheersen! Ze wilde niet dat de mannen doorhadden dat ze er plezier in begon te krijgen. Carla probeerde de neuker steeds dieper in haar keeltje te laten verdwijnen. Ze deed haar uiterste best en met haar tong en lippen probeerde ze de vleesboom verder en verder naar binnen te zuigen. Ze moest er van kokhalzen maar kon het niet laten.

Ze was zo geil geworden! Dieper en dieper zakte de lul in haar keeltje. Mark hoorde haar kokhalzen. Dat ze walgde van die pik in haar mond. Hij had haar te pakken gehad en haar flink laten klaarkomen! Daar was ze niet op voorbereid en het had haar geil gemaakt. De onwillige Carla draaide bij!

Ze zoog heerlijk op zijn lul en had er duidelijk plezier in, niemand had haar gevraagd hem zo diep te pijpen! Carla had haar deep throat techniek bij geschaafd en nam het gevaarte nu moeiteloos tot diep in haar keeltje.

Ze slobberde geil op de vleesboom en produceerde soppende geluiden. Slierten geil vermengd met speeksel hingen aan haar kin en druppelde op haar grote borsten die steeds natter en natter werden.

Meneer Vergeer hield haar tegen, had ze hem bijna klaar gezogen! Hij voelde zijn pik schokken in haar keeltje en was net op tijd geweest. Carla was teleurgesteld, ze had zijn pik voelen kloppen en zwellen in haar mond. Ze had naar zijn zaad verlangd! Nu de druipende pik uit haar mondje was en steigerend voor haar ogen op en neer wipte voelde ze het schuldgevoel weer terug komen.

Voor het eerst sinds ze aan het seksen was met Meneer Vergeer keek ze naar Mark. Mark zag het geile bekkie van zijn Carla, wat was ze mooi en opwindend om te zien. Er hingen draden geil en speeksel tussen haar van het vocht glimmende kin en borsten.

Hij zag hoe ze vocht tegen haar opwinding en hem met haar mooie grote schuldige ogen aankeek. Hij had medelijden met haar, arme Carla, gedwongen tot seks! Meneer Vergeer was op de rand van het bed gaan zitten. Carla kroop naar hem toe en nam de grote leuter tussen haar borsten. Met deze harde neuker was dat anders. Ze voelde de harde vleesboom goed vast geklemd zitten tussen haar meloenen. Ze duwde haar borsten stevig tegen elkaar en neukte de lul. De gezwollen eikel stak fier boven haar tieten uit en produceerde grote druppels geil.

Haar borsten begonnen te glimmen van het voorvocht. Haar handen knepen elk in een tiet en de tepel was zichtbaar tussen duim en wijsvinger.

De stijve lul glibberde geil tussen haar vleesballen op en neer. Carla voelde de opwinding als maar stijgen, ze werd geiler en geiler. Ze had dit afstandelijk willen afhandelen en zich door Hans Vergeer, de huisbaas, als een ongevoelige machine willen laten neuken.

Meneer Vergeer leunde iets achterover en steunde op zijn handen. Genietend keek hij naar de pompende melkfabrieken van Carla. Haar geile tieten als een bankschroef om zijn pik geklemd, wild op en neer gaand. Weer moest hij alle zeilen bijzetten, hij wilde nog lang niet klaar komen! Het was zo lekker, zo lekker geil! Met tegenzin stopte hij haar. Carla beseft dat het nu ging gebeuren, ze zou geneukt worden.

Ze zou met die vleesboom van Meneer Vergeer diep en hard geneukt gaan worden. Ongewild rilde ze van genot bij die gedachte. Carla pakte een condoom van het nachtkastje. Met het puntje tussen duim en wijsvinger zette ze het condoom op de grote eikel en rolde het met haar andere hand af. De sterk geaderde lul gleed tussen haar vingers door. Terwijl ze schrijlings over hem heen ging zitten hield ze de pik tussen haar hand en trok hem langzaam af.

Meneer Vergeer zag het voluptueuze lijf van Carla boven zijn stijve leuter plaats nemen. Haar geweldige nog steeds glimmende borsten op enkele centimeters afstand van zijn gezicht. Hij rook haar opwindende geur en voelde hoe zij met haar hand zijn pik in positie bracht. Carla was geil maar ook gespannen, deze lekker uitziende pik was groter dan wat er tot nu toe bij haar naar binnen was gegleden.

Het zou toch wel passen? Langzaam liet ze zich over de eikel heen zakken. In tegenstelling tot het pikkie van Mark, dat steeds kleiner leek te worden, voelde ze elke millimeter bij zich naar binnen dringen.

Het gevoel gevuld te zijn met pik was overweldigend! In een poging om zich te beheersen en het niet uit te schreeuwen van genot hield ze haar adem in. De dikke pik schuurde langs haar gevoelige schedewand en zond sensationele geile gevoelens door haar lijf. Haar grote tepels werden stijf van verlangen. Ze hunkerde naar meer! De opwinding die nu door haar lijf gierde verdrong alle gedachtes en schuldgevoelens, er was alleen nog maar seks.

Ongedurig kreunend begon ze de grote stijve lul te bereiden. Steeds sneller en wilder nam ze de lul. Haar borsten wiebelde op het ritme van de passie. Wilder en luider werd de seks. Carla beheerste zich niet langer en kreunde luid en wellustig terwijl ze de lul van Meneer Vergeer neukte.

Al snel bereikte ze haar hoogtepunt, een schreeuw van genot ontsnapte aan haar keel. Ze kwam klaar op die heerlijke lul in haar kutje!

Sneller en sneller neukte ze de pik. Ze wilde zo snel mogelijk weer klaarkomen. Carla wilde dat heerlijke gevoel opnieuw ervaren en ze leek onverzadigbaar. Het ene na het andere orgasme raasde door haar geile lijf.

Ze kronkelde en draaide met haar lijf op alle mogelijke manieren. Ze schoof heen en weer en wipte op en neer. Die heerlijke vleesboom die diep in haar lijf doordrong wilde ze op alle mogelijke manieren in zich voelen bewegen. Het orgasme kwam als een orkaan! Snel en hard kwam ze klaar. Ze was alles om zich heen vergeten en schreeuwde zijn naam!

Neuk mij met die heerlijke lul van je! Vol ongeloof had hij zijn lieve vrouwtje zien veranderen in een geil seks beest! Ze kwam klaar op die grote lul van de huisbaas! Mark was gekwetst en beledigd! Zijn lul was zeker niet genoeg voor haar! Hij kon het niet langer aanzien! Nog nooit had ze zijn naam geschreeuwd, nog nooit was zij klaar geneukt door hem!

Hij stond op en verliet de kamer, dit was teveel voor hem. Boos en gekwetst verliet hij het huis, hij ging naar zijn ouders, hier was niets meer voor hem! Hans Vergeer had de tijd van zijn leven. Wat een geil beest was die Carla! Carla had niet door dat Mark de kamer uit was en liet zich naast Hans op het bed vallen. Neuk mij hard en diep met je lekkere neuker! Het geld geeft Max niet uit maar hij spaart het.

Op school is hij een van de betere leerlingen en vooral in wiskunde blinkt hij uit. Ook wiskunde vindt hij gewoon leuk. Max is een pietje precies! Zijn oudere zus Cindy van achttien jaar is het tegenovergestelde van Max.

Zij geeft al het zakgeld dat ze krijgt uit aan kleding en uitgaan. Cindy heeft een gat in haar hand en komt dus altijd geld te kort! Maar werken wil ze niet, Cindy heeft een te druk sociaal leven en dus geen tijd voor zoiets stoms als werken in een supermarkt! Cindy is slordig en niet zo goed op school. Wie wil al die stomme dingen nou leren! Ze heeft het druk met de leuke jongens op haar school en in de buurt waar ze woont.

Cindy is een mooie meid en zeer populair bij de jongens. Max en zijn zus zijn dan ook niet de beste vrienden al zou Max het graag anders zien. Max vindt zijn grote zus een echt lekker stuk. Max is niet de enige die er zo over denkt. De vrienden van Max vinden zijn zus ook een echte babe!

Met haar lange haren en sexy lijf is ze een echte blikvanger! Cindy vindt Max een brave sukkel, een nerd, ook al ziet hij er best leuk uit. Op zaterdag ochtend, als Max zijn kranten rondbrengt, loopt Cindy geeuwend naar de voordeur. Verveeld raapt ze de post van de grond op. Ze wilde naar de stad maar had zelfs geen geld meer voor de tram. Gisteravond was ze uit geweest en had flink wat breezers gedronken en verwacht dat Jordy, een van haar aanbidders, wel voor haar zou betalen.

Maar toen Jordy ontdekte dat hij haar die avond toch niet kon versieren was hij ineens vertrokken. Cindy had nog net genoeg geld bij zich gehad om te kunnen betalen.

Ze baalde en Jordy kon haar nu zeker vergeten! Gedachteloos scheurde ze de enveloppe van de ABN Amro bank open en kijkt naar haar saldo. Maar toen keek ze nog eens goed en zag de M voor haar achternaam staan. Wat heeft supernerd een hoop poen! Max was klaar met de krantenwijk. Hij fietste het achterpad op en stopte bij het schuurtje. Hij reed zijn fiets naar binnen en haalde de grote kranten tas van zijn fiets en deed die op zijn vaste plek in de muurkast.

Max had dorst en liep door het schuurtje naar achterkant en opende de keukendeur. Cindy zat aan de keukentafel en smeerde net een boterham. Hij opende de koelkast en schonk zichzelf een glas melk in. Ik heb per ongeluk je bankafschrift open gemaakt.

Dat jij al zoveel gespaard hebt met die stomme baantjes! Het is leuk werk en wie wat bewaard heeft wat! Ik werken en jij het geld snel verbrassen! Zo aardig ben jij niet voor mij! Je kunt het best wel missen. Je doet er toch niets mee! Help mij nou alsjeblieft! Max kon Cindy als ze zo naar hem keek niets weigeren, haar mooie smekende ogen maakte hem week.

Je kunt wel wat lenen en het dan met rente terug betalen! Rente vragen aan je eigen zus! Dan kan ik fluiten naar mijn geld.

Als ik je rente bereken loopt de schuld op en dan moet je mij wel terugbetalen voordat het te hoog oploopt! Ik help ze vanmiddag met hun tuin. Max ging naar boven en liet Cindy achter in de keuken. Max had zich net omgekleed toen Cindy zijn kamer binnenstapte. Kan je niet even kloppen? Dat doe ik toch ook als ik bij jouw kamer binnen wil!

Volgende keer klop ik okay? Zeg ik wil toch wel wat geld van je lenen. Met rente dan maar. Dat is veel geld, maar dat kan wel hoor. Voor hoelang wil je het lenen? Stel je wilt tweehonderd euro voor een maand lenen en ik wil tien procent rente, dan moet je mij tweehonderd en twintig euro terug betalen. Dat is dus vijfenvijftig euro per week!

Mocht je de termijnen niet elke week op tijd betalen krijg ik per dag tien procent strafrente. Ik vind het best! Die sukkel moest niet zo zeuren met zijn stomme regeltjes! Max typte even en printte toen een schuldbekentenis uit. Cindy tekende gelijk en zag Max een la in zijn Buro opendoen en er een metalen kistje uithalen.

Hij pakte een sleuteltje uit zijn pennenbakje en opende het kistje. Het kistje zat vol geld! Cindy had nog nooit zoveel geld gehad! Max haalde er vier briefjes van vijftig euro uit en gaf die aan Cindy.

Anders kost het je een hoop geld en ik houd je aan dit contract! Max stopte het kistje en de sleutel weer terug en zei: Samen verlieten ze zijn kamer en Max ging naar benden en Cindy ging naar haar kamer om zich klaar te maken voor de stad. Cindy nam de tram en belde onderweg naar Nathalie haar vriendin. Gezellig shopte ze samen en toen Cindy met Nathalie weer naar huis ging was het meeste geld al uitgegeven.

Cindy ging zaterdag avond uit en gaf het laatste geleende geld uit aan de tram en twee breezers. Zondag ochtend was Cindy al vergeten dat ze geld van Max had geleend. De week vloog voorbij en de volgende zaterdag ochtend toen Max zat te lunchen en Cindy de keuken in kwam voor haar ontbijt vroeg Max haar om de eerst afbetaling. Cindy schrok heel even!

Ze was het compleet vergeten. Ze had belangrijkere dingen aan haar hoofd! Ik ben zo wel weer weg. Max ging haar kamer in en zag zijn mooie zus bijna naakt in bed liggen. Heb je mijn geld nu wel? Ze kwam overeind in bed en leunde op haar ellebogen en hield haar dekbed met een hand vast zodat haar borsten bedek waren. Haar lange mooie benen waren bloot en Max kon een klein stukje van haar onderbroekje zien. Haar lange haar zat slordig en ze zag eruit alsof ze poseerde voor een seksblaadje.

Max werd geil van zijn mooie zus. Hij voelde zijn piemel reageren op haar sexy uitstraling. Nog nooit was Max zo dicht bij een naakte vrouw geweest als nu bij zijn zus. Cindy geeuwde en hield haar hand voor haar mond waardoor het dekbed wat opschoof en Max een stukje van een van haar blote borsten zag. Max hield zijn adem even in. Cindy was het helemaal niet vergeten maar was eigenlijk niet van plan om die supernerd zijn geld terug te geven! Bij de deur gekomen keek hij nog even om naar zijn mooie zus die nu weer was gaan liggen.

De zondag ging voorbij en toen de maandag en dinsdag en Cindy gaf geen geld aan Max! De volgende zaterdag brak aan en Max klopte weer op de deur van zijn zus. Max ging haar kamer binnen en zag Cindy voor haar spiegel staan. Cindy had alleen haar ondergoed aan. Ze stond haar haren te kammen voor de spiegel. Ze had een hipster aan met bijpassende Bh. Max staarde naar zijn mooie zus.

Wat sta je daar nou te staren man! Zeg wat je wilt en rot op nerd!. Ik wil je er alleen maar aan herinneren dat ik nu al vierhonderdtachtig euro van je krijg! Je krijgt helemaal niets van mij! Zal ik zo wel even aan pa en ma laten lezen! Kijken wat er dan gebeurd! Cindy besefte dat dit niet de bedoeling was!

Pa en Ma waren streng en rechtvaardig en zouden haar dwingen het geld te betalen. Is het echt al zoveel opgelopen? Ik ga mijn krantenwijk lopen! Op zijn kamer ruimde hij zijn spullen op en zette zijn bewakingssysteem aan. Sinds kort had hij een bewegingssensor met de webcam en zijn pc verbonden. Hij was zo stom gewest Cindy te laten zien waar zijn geld lag en hij vertrouwde haar toch niet helemaal.

En haar reactie van daarnet was nou niet echt vertrouwenwekkend! Max ging de gang op en sloot de deur van zijn kamer. Hij liep de trap af en ging via de keuken naar het schuurtje om zijn fiets te pakken. Cindy had helemaal geen geld op haar rekening. Toch moest ze nu iets doen want als Max naar hun ouders ging met die schuldbekentenis was ze de klos!

Cindy hoorde de keukendeur en wist dat Max nu weg was. Ze twijfelde, moest ze dit wel doen?. Cindy stond op en ging naar de kamer van Max. Even stond ze stil op de gang voor de deur van Max kamer. Aandachtig luisterde ze maar hoorde niets. Cindy opende de kamerdeur en ging naar binnen. Stel je voor dat ze betrapt werd! Cindy zocht even naar de schuldbekentenis maar ze had niet verwacht die te vinden.

Max had hem vast heel goed verstopt! Nerveus opende ze de la in het Buro van Max en pakte het kistje eruit. Snel pakte ze het sleuteltje uit het pennenbakje en opende het kistje. Haar hart bonkte in haar keel. Als haar ouders dit zouden horen! Jezus wat veel geld! Snel telde ze hoeveel geld er wel niet in het kistje zat. Cindy haalde honderdvijftig euro uit het kistje en stopte het snel weer terug in de la. Dit zou hij vast niet missen! Ook het sleuteltje ging weer in het pennenbakje terug. Even keek ze rond, stopte het geld weg en ging gauw weer terug naar haar kamer.

Trillend ging ze op haar bed zitten. Wat had ze gedaan! Ze had geen keus! Max kwam thuis van zijn krantenwijk. Hij zette de fiets in het schuurtje en ruimde zijn tas weer op voordat hij de keuken inging. Max had honger en smeerde een paar boterhammen en nam die op een bordje mee naar boven naar zijn kamer. Hij ging op zijn bed zitten en zette de tv aan. Er werd op zijn deur geklopt. De deur ging open en Cindy kwam zijn kamer binnen.

Ze zag er weer heerlijk uit. Cindy droeg een kort zwart rokje met daarboven een strak zwart T-shirt en lage zwarte pumps. Wat zie je er leuk uit zeg! Ach, weet je wat? Geef mij maar gewoon mijn geleende geld en vergeet de rente maar! God wat had zijn zus toch een heerlijke Kont in dat zwarte rokje!

Max had het geld nog in zijn hand.

...

: Betaling in natura neukende jongens

Slavin biedt zich aan sex contact gratis 128
Mooi en geil lekker jong en geil 600
Betaling in natura neukende jongens Homoboys nl thuisontvangst noord holland

Erotische massage holland piemol liken

Betaling in natura neukende jongens

Ze grinnikte, hij was zo voorspelbaar direct, ook al dacht hij zelf waarschijnlijk dat hij ontzettend subtiel was. Binnen een paar tellen kreeg ze al haar antwoord, "jou bijvoorbeeld ; " Stefanie bleef de onschuld zelve spelen, terwijl ze maar al te goed wist wat voor reacties ze van Peter kon verwachten.

Hij vertelde haar over alles wat hij met haar wilde doen. Peter was niet een jongen die ze aan haar vriendinnen wilde voorstellen en ook niet moeders mooiste, maar hij deed tenminste wel zijn best in bed. Ze dacht aan de keer dat ze hem had uitgenodigd en ondanks dat ze met hem speelde, begon het toch te kriebelen tussen haar benen! De combinatie van de hitte en Peters spannende berichtjes zorgden ervoor dat het Stefanie een goed idee leek om een koude douche te nemen. Ze legde haar mobiel op de eetkamertafel en schuifelde de badkamer in.

Haar adem stokte toen ze de eerste stralen koud water op haar warme huid voelde. Onder de douche kon ze heerlijk afkoelen, maar ze bleef denken aan de spannende berichtjes die ze had gekregen. Terwijl ze genoot van het koude water, werd ze steeds meer opgewonden.

Als ze klaar was met douchen, zou ze Peter weer uitnodigen. Stefanie giechelde, ze liet hem haar weer uitwonen! Ze vroeg zich af hoe hij zou reageren.

Haar nieuwsgierigheid dwong haar om onder de douche weg te stappen en hem een berichtje te sturen. Het koude water deed haar toch niet zo veel meer. Eenmaal uit de badkamer liep Stefanie naar haar kledingkast. Ze pakte een witte kanten string en beha en het luchtigste jurkje dat ze kon vinden uit de kast en trok ze snel aan. Terwijl Stefanie het jurkje met bloemenprint aantrok, bekeek ze zichzelf in de spiegel.

Eigenlijk was Stefanie niet tevreden met haar lichaam, maar ze begreep wel waarom Peter en andere jongens op haar geilden. Ze was stevig gebouwd met mooie vrouwelijke rondingen. Toch mochten er wel wat kilootjes van af, vond ze. Ondanks dat ze de afgelopen maanden regelmatig naar de sportschool ging, was haar buikje nog niet zo plat als ze zelf wilde. De string bedekte haar kutje, dat ze al had geschoren omdat ze al verwachtte dat Peter zou komen. Haar string accentueerde wel haar volle vrouwelijke heupen en billen.

Ze stopte haar enorme borsten in haar beha, een cup F! Ze wilde het niet toegeven, maar stiekem genoot ze er soms van als de jongens naar haar borsten staarden.

Ze wist dat ze op haar borsten geilden! Het zomerjurkje had een behoorlijk decolleté. Het maakte haar niet uit, ze verwachtte toch niet meer de deur uit te gaan vandaag.

Het was te warm om make-up op te doen, maar uit gewoonte bekeek ze als laatste haar gezicht. Ze deed haar donkerblonde haar, wat normaliter tot haar sleutelbeen viel, in een staartje. Door haar stevige bouw had ze een paar appelwangetjes die samen met haar blauwgrijze ogen en haar korte neusje die regelmatig als schattig werden bestempeld.

Ten slotte keek ze nog naar haar lichtroze lippen waar ze mooi mee kon glimlachen, maar waar ze ook andere dingen mee kon doen Met een tevreden glimlach ging ze naar de eetkamer om haar mobiel op te pakken. What the fuck, dacht Stefanie toen ze op haar mobiel keek. Blijkbaar vond Peter het niet leuk dat ze niet had gereageerd op zijn berichtjes. Wat hij haar daarvoor had gestuurd, hoefde ze niet meer te lezen. Zij dacht er hetzelfde over, dan niet. Veel tijd om erover te mokken kreeg ze niet.

De deur van haar appartementje kraakte open. Ze liep naar de voordeur om te kijken wie het was. Het was een Marokkaan in overalls met een tas in zijn hand.

Ik ben Achmed, ik kom voor het airco. Ze hoorde aan haar stem dat ze gefrustreerd was. Dan niet, dacht ze weer. Desondanks voelde ze haar kutje nog steeds kriebelen. Ze pakte een glas water voor hem en ze gaf ondertussen haar ogen de kost.

Het was een gespierde jongen, ze schatte hem ook 23, misschien iets ouder. Zijn snor moest hem ouder laten lijken, dacht ze, maar hij gaf Stefanie alleen maar de indruk dat hij er te hard zijn best voor deed.

Stiekem vond Stefanie dat hij er wel leuk uit zag. Ze had nog nooit wat gehad met een Marokkaan. Onwillekeurig vroeg ze zich af of Marokkanen net zulke dikke piemels hadden als de negers die ze in pornofilms zag De airco bromde kort en begon daarna weer met het blazen van koude lucht. Stefanie slaakte een zucht van opluchting, verkoeling! Zo kon ze vanavond tenminste thuis studeren. Neuken zou er toch niet van komen, dacht ze Achmed maakte wat aantekeningen op een papiertje.

Het viel Stefanie niet eens op totdat ze het onder haar neus gedrukt kreeg. Hij wapperde het papiertje weer in haar gezicht, waarop ze het van hem pakte en het bekeek. Ze begreep zijn irritatie, het was warm en ze was zelf ook niet in een beste bui. Moet ik het je laten zien? Achmed hield haar tegen. De telefoon ging over. Na drie pogingen kreeg ze door dat ze haar huisbaas niet zou kunnen vragen om dit op te lossen. Zijn ogen bleven hangen bij haar indrukwekkende decolleté. Haar stufi kwam pas overmorgen binnen!

Ik kan het wel overmaken zodra ik weer geld heb. Hij bekeek Stefanie tot er een grijns op zijn gezicht verscheen. Bood hij nou aan wat ze dacht dat hij aanbood? De gedachten raasden door haar hoofd. Haar huisbaas gaf geen gehoor en ze kon hem niet betalen, hoe kon ze het anders oplossen? Tegelijkertijd bekeek ze Achmed nog eens goed, met zijn gespierde lichaam, de bobbel in zijn overall Hij werd al stijf, en zelfs door zijn overall kon ze nog zien dat hij een grote lul moest hebben!

Stefanie speelde met het idee om seks met hem te hebben en ze moest bekennen dat het idee haar niet tegenstond, maar dit kon echt niet!

Ze kon toch niet neuken om een rekening te betalen! Toch had ze geen andere ideeën, hoe moest ze anders de schuld aflossen? Met tegenzin ging ze met Achmed in onderhandeling. Ze keken elkaar even in de ogen. Stefanie betrapte de Marokkaanse monteur erop dat hij haar blik niet vast kon houden en naar haar grote borsten keek. Is dat ook goed? Ze wilde het niet toegeven, maar ze was benieuwd hoe groot zijn lul nou eigenlijk was Haar stringetje werd nat, voelde ze.

Ze werd geil van het onderhandelen! Als die monteur eens zou weten! Hij dacht even na, maar schudde uiteindelijk zijn hoofd. Zou ze het echt doen? Seks hebben om de rekening te betalen?

Wat moest ze anders doen? Ze wilde hem niet laten merken dat ze het eigenlijk wel wilde! De monteur bekeek haar van top tot teen. Een ding was zeker, hij wilde sowieso wel! Hij had haar precies waar hij haar wilde hebben! Haar kutje kriebelde, ze had geen andere keus!

Hij zou krijgen wat hij wilde! Wat hij niet wist, was dat Stefanie ook zou krijgen wat zij wilde! Stefanie reikte onder haar jurkje en trok haar stringetje uit. Snel trapte ze hem weg, ze wilde niet dat hij kon zien dat haar stringetje al doorweekt was! Ze liep naar de eetkamertafel. Ze liet zichzelf over de tafel vallen en klapte haar jurkje om, zodat de monteur vrij toegang had tot haar volle billen en haar kutje.

Kom dan, pak me dan, dacht ze, maar ze hield zich stil. Vol verwachting hoorde ze hoe Achmed langzaam naar haar toe liep. Ze voelde zijn grote, warme hand op haar heup. Met zijn andere hand begeleidde hij zijn lul haar kutje in. Het ene moment voelde ze zijn eikel tussen haar lipjes glijden, het volgende schoof hij de volledige lengte van zijn lul in haar!

Stefanies adem stokte, wat een dikke lul! Maar seks met die man! Ze gruwelde bij de gedachte! Carla zuchtte, maar dan moest Mark er wel bij blijven! Stel je voor dat ze seks met die man had en hij perverse dingen met haar wilde doen die ze niet zag zitten! Wat een afschuwelijke gedachte. Stel dat hij achteraf beweerde dat het niet gebeurd was en nog eens seks met haar eiste! Of Mark die haar ging verwijten dat ze het met plezier gedaan had en dat ze het wel lekker had gevonden! Nee, als ze het zou doen moest Mark erbij blijven en toekijken!

Ik hou van je en jij doet het voor ons! Als je nee zegt begrijp ik het ook wel. Maar ik ben bang dat wij eigenlijk geen andere keus hebben! Oké, Ik doe het! Maar ik wil wel dat jij er bij bent. Ik wil dat je ziet dat ik er geen plezier aan beleef en dat je getuige bent van het aflossen van onze schuld.

Had ze nou echt gezegd dat ze het ging doen? Neuken met die oude man? O, god waar was ze mee bezig! Ik wil dat Mark ziet wat er gebeurt, ik wil niet dat hij achteraf denkt dat ik dingen gedaan heb die hij niet mag weten of zo!

Ze wilde haar Mark niet kwijt. Hij vond alles best als hij dat heerlijke vrouwtje van hem maar kon neuken, hij voelde de opwinding al stijgen! Hij zou dat teefje eindelijk lekker gaan neuken! Hij zou waar voor zijn geld krijgen en haar totaal uitwonen! Ook Mark begreep het en al vond hij het geen leuk idee om haar met die man te zien neuken, kon hij wel op haar letten en als nodig beschermen!

God wat was hij geil aan het worden! Ook Carla wilde het liever nu gelijk maar doen. Als ze de tijd zou krijgen om er over na te denken zou ze zich vast bedenken!

Hoe eerder ze begonnen, hoe eerder ze er van af was! Ze kon eigenlijk nog steeds niet geloven dat ze dit echt ging doen! Met tegenzin stond ze op en liep voor de mannen uit naar de slaapkamer, de slaapkamer waar ze nog geen uur geleden de liefde met Mark had bedreven. Carla ging op de rand van het bed zitten. Mark liep langs haar zonder haar aan te kijken, hij wist zich geen houding te geven. Zijn Carla zou voor zijn ogen geneukt gaan worden! Hij had haar zelfs ertoe aangemoedigd.

Hij plofte neer in het stoeltje naast het bed waar hij zijn kleren altijd op gooide als ze gingen slapen. Hans kwam als laatste de slaapkamer in, hij glimlachte. Hij had gewonnen en kreeg zijn zin! Hij ging Carla neuken, en hoe! Zijn glimlach werd steeds groter terwijl hij er aan dacht.

Hij ging naast Carla op het bed zitten. Hij begreep best dat het moeilijk voor de jongelui moest zijn! Maar ja, schulden moeten betaald worden! Vol ongeloof zag Mark die hen op de rug keek hoe zijn liefje haar Shirt uittrok. Doe maar lekker langzaam! Ik wil wel waar voor mijn geld! Voor vijfduizend euro kan ik heel wat leuke dingen doen Carla.

Je bent het wel waard, je bent beeldschoon! Dus laat mij genieten! Langzaam trok ze het T-shirt over haar hoofd uit. Ze gooide het shirtje op de grond en bedekte met beide armen haar alleen nog in een sexy Bh verstopte borsten. Ze twijfelde weer, wilde ze hier wel mee doorgaan? Met tegenzin haalde ze haar armen weg voor haar grote borsten en deed het ritsje van haar rokje open. Doe maar lekker langzaam, we hebben geen haast.

We hebben de hele avond nog! Hij streelde haar blote schouder. Door de aanraking ging er een schok door haar heen. Haar tepels werden hard. Ze wilde dit niet! Ze rilde van afschuw! Carla deed het rokje uit en sloeg gelijk haar armen weer beschermend voor haar borsten. De twijfels werden erger. Kon ze dit nog stoppen! Ze dacht aan Mark, hun leuke appartement waar ze zo gelukkig mee waren en aan de hoge schuld.

Als ze zou doorzetten konden ze de draad weer oppakken! Voor Mark voor hen beiden! Uit zichzelf maakte ze met een hand het sluitinkje van haar mooie rode Bh los. Ze hield hem met haar andere hand nog op zijn plaats. Ze ging Meneer Vergeer nu iets laten zien wat alleen nog Mark haar man, haar minnaar had gezien! Ongewild maakte ze het spannend voor Hans.

Hij voelde zijn pik kloppen in zijn broek. Langzaam verwijderde ze de Bh zonder haar arm die hem nog vast hield ervoor weg te halen. Haar borsten waren bloot en haar tepels hard, nog verborgen voor de onbeschaamd geile blik van Meneer Versteeg. Ze haalde langzaam haar arm weg en keek beschaamd naar beneden. Vergeer hield zijn adem in.

Met een zucht ontsnapte zijn adem toen hij haar mooie ronde tepels zag. Mark kon zien hoe moeilijk Carla het had. Hij kende de gekwelde blik in haar ogen. Meneer Vergeer streelde nog steeds haar schouder maar liet nu ze haar armen niet langer voor haar borsten had zijn hand afglijden, hij voelde de stevige maar toch zachte huid die hij toen ze zich tegen hem aan drukte had gevoeld.

Hij liefkoosde haar borst. Zachtjes kneep en kneedde hij haar tiet. Met duim en wijsvinger draaide en kneep hij zachtjes in een tepel. Mark zag een traan over haar wang lopen. Hij voelde zich slecht! Hij had haar dit nooit mogen laten doen! Toen dacht hij weer aan de schuld, straks als dit over was konden ze weer verder, straks.

Vergeer ging dichter bij haar zitten en streelde nu met beide handen haar borsten. Hij kon er niet mee ophouden. Het hypnotiseerden gevoel van deze heerlijke zachte vleesbollen deden hem genieten.

En nam een tepel in zijn mond. Zachtjes en liefdevol sabbelde hij eraan. Hij streelde haar borsten met een passie zoals ze nog niet had ervaren. Ze wilde het niet maar toch was dit lekker. Meneer Vergeer ging van het bed af. Hij ging op zijn knieën voor haar zitten. Met zachte maar dwingende handen spreidde hij haar benen. Ze wilde dit niet Nee! Hij gleed met zijn handen over haar gespreide benen naar boven, naar haar kruis en duwde haar benen op die manier nog verder uit elkaar. Bewonderend keek hij naar haar heerlijke geschoren poesje.

Hij boog zijn hoofd naar voren en begroef zijn hoofd in haar kruis. Als om hem af te houden greep ze zijn hoofd. Ze voelde zijn hete adem op haar kutje. Zachtjes en liefdevol kuste hij haar liefdesgrotje. Teder en ervaren begon hij haar poesje te likken. Zijn tong dwaalde door haar schaamlippen en verwende haar klitje. Hij sabbelde en zoog op plekjes waar haar Mark nog nooit was geweest. Mark bewerkte haar klitje tot ze was klaargekomen. Carla wilde kreunen van genot!

Ze wilde niet kreunen! Ze wilde niet klaarkomen! Onbeheerst woelde ze door zijn haar. Meneer Vergeer bespeelde haar kutje op een manier die haar een tot nu toe ongekend genot gaf. Ze beheerste zich en verdrong het gevoel. Ze kreunde luider dan ze wilde. Ze voelde een golf genot vanuit haar kutje door haar lijf trekken! Ze wilde niet, maar kwam gesmoord kreunend klaar.

Ze voelde haar kutje knijpen uit pure lust! Mark zag haar lijden. Deed hij haar pijn? Zo deed ze anders nooit! Meneer Vergeer genoot van dit heerlijk smakende jonge kutje. Haar kutsappen waren nectar voor hem en het gesmoorde gekreun een beloning!

Hij hield maar niet op! Meneer Vergeer ging maar door met het opwindend bewerken van haar schaamlippen en kutje. Haar klitje werd voor het eerst in haar leven beproefd op uithoudings vermogen.

De ene na de andere golf genot raasde door haar kutje. Ze huilde van verdriet maar ook van genot. Ongekende lust gevoelens golfde door haar lijf. Ze wist zich niet langer te beheersen en kwam luid kreunend klaar. En weer en weer! Meneer Vergeer gaf haar kutje rust en kuste de binnenkant van haar dijen.

Hij keek op en zag een geile blik in haar ogen. Hij glimlachte naar haar. Ze vond het lekker! Mark was met stomheid geslagen. Eerst had hij zich zorgen gemaakt. Hij dacht dat ze huilde van verdriet en pijn maar nu twijfelde hij. Ze was luid kreunend klaargekomen! Hij wist niet wat hij nu moest doen? Hij dacht weer aan de schuld! Meneer Vergeer kwam overeind en kleedde zich uit.

Mark durfde niet naar hem te kijken, Carla deed dat wel. Ze had dit niet gewild en ze voelde zich nu schuldig, ze was heerlijk klaar gekomen. Ze was er bloedgeil van geworden, dat maakte het schuldgevoel alleen maar erger. Ze dacht aan Mark terwijl ze zag hoe Meneer Vergeer zich uitkleedde. Haar mond viel open toen ze de erectie van Meneer Vergeer zag! Vergeleken met deze stijve penis was de piemel van Mark maar een piemeltje! God, wat een verschil!

De Pik van Meneer Vergeer had een flinke prominente eikel, mooi rood-paars van kleur met een geprononceerde rand die duidelijk uitstak buiten de schacht. Heel wat anders dan deze neukstaaf! De geaderde vleesboom die fier voor haar gezicht omhoog stak nodigde haar uit. Ze wilde het niet! Toch moest ze het doen, het was de deal, neuken voor de schuld. Wat was dit moeilijk! De wetenschap dat Mark haar kon zien remde haar, ze voelde zich schuldig.

Ze wilde dit niet en had het nooit gewild. Ze wist dat ze hier nooit mee akkoord had moeten gaan! Met deze stomme deal! Pak hem maar vast en speel ermee, alsjeblieft? Met gemengde gevoelens ging haar hand naar de prachtige lul die voor haar gezicht bungelde. Haar vingers sloten zich om de neukstaaf.

Het warme zachte maar toch harde stuk vlees gaf haar een opwindend gevoel. Ze wist dat ook dit heel anders zou aan voelen in haar kutje dan de kleine pik van Mark! Ze walgde van het opkomende verlangen naar deze pik! Voorzichtig trok ze de pik af. Het vel gleed soepel door haar handen, hij leek nog wel wat op te zwellen! Druppels voorvocht smeerde het gevaarte nog wat meer en voor ze het zelf door had rukte ze als een bezetene aan de geweldige neuker van Meneer Vergeer.

Mark had nu wel door dat de tegenzin van Carla was afgenomen, hij staarde naar de muur. Hij kon het niet aanzien! Zijn mooie Carla en die, die man! Carla keek naar de stijve pik in haar hand. Mark moest ze nu even vergeten! Ze nam de lul in haar mond. De smaak was hetzelfde, lekker geil, lekker zuigen! Carla pijpte de pik van Meneer Vergeer. Ze likte aan de eikel, zoog op het puntje en proefde het geil in haar mond.

Dit kon ze met geen mogelijkheid compleet in haar mondje nemen, of toch? Ongewild was ze toch geil op die mooie harde lul aan het worden. Ze wilde haar Mark niet ontrouw zijn maar ze was zo opgewonden aan het worden en had er moeite om zich te beheersen! Ze wilde niet dat de mannen doorhadden dat ze er plezier in begon te krijgen. Carla probeerde de neuker steeds dieper in haar keeltje te laten verdwijnen. Ze deed haar uiterste best en met haar tong en lippen probeerde ze de vleesboom verder en verder naar binnen te zuigen.

Ze moest er van kokhalzen maar kon het niet laten. Ze was zo geil geworden! Dieper en dieper zakte de lul in haar keeltje. Mark hoorde haar kokhalzen. Dat ze walgde van die pik in haar mond. Hij had haar te pakken gehad en haar flink laten klaarkomen! Daar was ze niet op voorbereid en het had haar geil gemaakt. De onwillige Carla draaide bij! Ze zoog heerlijk op zijn lul en had er duidelijk plezier in, niemand had haar gevraagd hem zo diep te pijpen!

Carla had haar deep throat techniek bij geschaafd en nam het gevaarte nu moeiteloos tot diep in haar keeltje. Ze slobberde geil op de vleesboom en produceerde soppende geluiden. Slierten geil vermengd met speeksel hingen aan haar kin en druppelde op haar grote borsten die steeds natter en natter werden.

Meneer Vergeer hield haar tegen, had ze hem bijna klaar gezogen! Hij voelde zijn pik schokken in haar keeltje en was net op tijd geweest. Carla was teleurgesteld, ze had zijn pik voelen kloppen en zwellen in haar mond. Ze had naar zijn zaad verlangd! Nu de druipende pik uit haar mondje was en steigerend voor haar ogen op en neer wipte voelde ze het schuldgevoel weer terug komen.

Voor het eerst sinds ze aan het seksen was met Meneer Vergeer keek ze naar Mark. Mark zag het geile bekkie van zijn Carla, wat was ze mooi en opwindend om te zien.

Er hingen draden geil en speeksel tussen haar van het vocht glimmende kin en borsten. Hij zag hoe ze vocht tegen haar opwinding en hem met haar mooie grote schuldige ogen aankeek.

Hij had medelijden met haar, arme Carla, gedwongen tot seks! Meneer Vergeer was op de rand van het bed gaan zitten. Carla kroop naar hem toe en nam de grote leuter tussen haar borsten. Met deze harde neuker was dat anders. Ze voelde de harde vleesboom goed vast geklemd zitten tussen haar meloenen. Ze duwde haar borsten stevig tegen elkaar en neukte de lul. De gezwollen eikel stak fier boven haar tieten uit en produceerde grote druppels geil. Haar borsten begonnen te glimmen van het voorvocht.

Haar handen knepen elk in een tiet en de tepel was zichtbaar tussen duim en wijsvinger. De stijve lul glibberde geil tussen haar vleesballen op en neer. Carla voelde de opwinding als maar stijgen, ze werd geiler en geiler. Ze had dit afstandelijk willen afhandelen en zich door Hans Vergeer, de huisbaas, als een ongevoelige machine willen laten neuken. Meneer Vergeer leunde iets achterover en steunde op zijn handen. Genietend keek hij naar de pompende melkfabrieken van Carla. Haar geile tieten als een bankschroef om zijn pik geklemd, wild op en neer gaand.

Weer moest hij alle zeilen bijzetten, hij wilde nog lang niet klaar komen! Het was zo lekker, zo lekker geil! Met tegenzin stopte hij haar. Carla beseft dat het nu ging gebeuren, ze zou geneukt worden. Ze zou met die vleesboom van Meneer Vergeer diep en hard geneukt gaan worden. Ongewild rilde ze van genot bij die gedachte. Carla pakte een condoom van het nachtkastje. Met het puntje tussen duim en wijsvinger zette ze het condoom op de grote eikel en rolde het met haar andere hand af.

De sterk geaderde lul gleed tussen haar vingers door. Terwijl ze schrijlings over hem heen ging zitten hield ze de pik tussen haar hand en trok hem langzaam af. Meneer Vergeer zag het voluptueuze lijf van Carla boven zijn stijve leuter plaats nemen. Haar geweldige nog steeds glimmende borsten op enkele centimeters afstand van zijn gezicht. Hij rook haar opwindende geur en voelde hoe zij met haar hand zijn pik in positie bracht. Carla was geil maar ook gespannen, deze lekker uitziende pik was groter dan wat er tot nu toe bij haar naar binnen was gegleden.

Het zou toch wel passen? Langzaam liet ze zich over de eikel heen zakken. In tegenstelling tot het pikkie van Mark, dat steeds kleiner leek te worden, voelde ze elke millimeter bij zich naar binnen dringen.

Het gevoel gevuld te zijn met pik was overweldigend! In een poging om zich te beheersen en het niet uit te schreeuwen van genot hield ze haar adem in. De dikke pik schuurde langs haar gevoelige schedewand en zond sensationele geile gevoelens door haar lijf. Haar grote tepels werden stijf van verlangen. Ze hunkerde naar meer! De opwinding die nu door haar lijf gierde verdrong alle gedachtes en schuldgevoelens, er was alleen nog maar seks. Ongedurig kreunend begon ze de grote stijve lul te bereiden.

Steeds sneller en wilder nam ze de lul. Haar borsten wiebelde op het ritme van de passie. Wilder en luider werd de seks. Carla beheerste zich niet langer en kreunde luid en wellustig terwijl ze de lul van Meneer Vergeer neukte.

Al snel bereikte ze haar hoogtepunt, een schreeuw van genot ontsnapte aan haar keel. Ze kwam klaar op die heerlijke lul in haar kutje! Sneller en sneller neukte ze de pik. Ze wilde zo snel mogelijk weer klaarkomen. Carla wilde dat heerlijke gevoel opnieuw ervaren en ze leek onverzadigbaar. Het ene na het andere orgasme raasde door haar geile lijf. Ze kronkelde en draaide met haar lijf op alle mogelijke manieren.

Ze schoof heen en weer en wipte op en neer. Die heerlijke vleesboom die diep in haar lijf doordrong wilde ze op alle mogelijke manieren in zich voelen bewegen. Het orgasme kwam als een orkaan! Snel en hard kwam ze klaar. Ze was alles om zich heen vergeten en schreeuwde zijn naam! Neuk mij met die heerlijke lul van je! Vol ongeloof had hij zijn lieve vrouwtje zien veranderen in een geil seks beest!

Ze kwam klaar op die grote lul van de huisbaas! Mark was gekwetst en beledigd! Zijn lul was zeker niet genoeg voor haar! Hij kon het niet langer aanzien!

Nog nooit had ze zijn naam geschreeuwd, nog nooit was zij klaar geneukt door hem! Hij stond op en verliet de kamer, dit was teveel voor hem. Boos en gekwetst verliet hij het huis, hij ging naar zijn ouders, hier was niets meer voor hem! Hans Vergeer had de tijd van zijn leven. Wat een geil beest was die Carla!

Carla had niet door dat Mark de kamer uit was en liet zich naast Hans op het bed vallen. Neuk mij hard en diep met je lekkere neuker! Hans was er klaar voor. Carla lag nu onder hem met haar benen opgetrokken en uitnodigend gespreid. Hans duwde zijn jongeheer moeiteloos in een keer tot aan zijn ballen in haar hete kutje en begon haar te neuken. Ze kreunde wellustig op het ritme van zijn neukende lul.

Het was nog niet genoeg voor het ontketende seksbeest. Ze herkende het aanstormende orgasme dat de in en uit haar kutje flitsende lul haar weer ging bezorgen en kronkelde vol verwachting. Toch overviel het haar nog en schreeuwde ze het uit voor ze er erg in had. Carla wilde deze geweldige neuker op alle manieren voelen, ze duwde Hans van zich af en draaide zich om.

Geil wiebelde ze met haar kontje: Neuk mij op zijn hondjes! Hans was ook ongelooflijk geil geworden en geen van twee besefte dat Mark de kamer uit was. Hans ramde zijn harde pik nu achterlangs in haar strakke poesje.

Wat hij niet wist, was dat Stefanie ook zou krijgen wat zij wilde! Ze vond het lekker! De les was voorbij. Hans neukte met zijn dikke lul haar poepertje! Lizzy krijgt bijna geen lucht als ze een zak over haar hoofd krijgt, zwaar wordt mishandeld en bruut verkracht. Zijn grote, ruwe handen kneedden haar volle borsten.

Sensuele massage nijmegen jezelf beffen

Katelyn Enterline  

Volwassen Apeldoorn

No description. Please update your profile.